≫ 

Zajedno su osvojili četiri titule: Emotivna poruka Gronkovskog za Brejdija

Moguće je da će i Rob povući potez poput Toma

  • 0
Tom Brady Foto: Tanjug/AP

Rob Gronkovski, saigrač Toma Brejdija tokom 12 godina, poslao je poruku legendarnom kvoterbeku objavom na svom Instagram profilu. 

Gronk se zahvalio Brejdiju na svemu što su učinili zajedno, a imao je i poruku za Brejdija nakon završetka profesionalne karijere.

- Ovo fudbalsko putovanje sa tobom nije bilo ništa drugo nego posebno. Hvala ti na posvećenosti igri, na tome što si stavljao tim u najbolju moguću poziciju da pobedi, na svim rekordima koji su oboreni, Superboulovima, uspomenama i prijateljstvu u poslednjih 12 godina. Ako daš samo 10 odsto onoga što si dao fudbalu bilo čemu što ćeš sledeće raditi, bićeš izuzetno uspešan. Svedočio sam veličanstvu toliko dugo godina i imao sam priliku da učim od najboljeg svih vremena. Ti si legenda i uvek ćeš biti - napisao je Gronkovski.

Iskusni tajt end u ligi je od 2010. godine, u Petriotsima je proveo devet godina sa Brejdijem, kao i dve u Tampa Bej Bakanersima. Za očekivati je da nakon Brejdija i Gronkovski završi karijeru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Rob Gronkowski (@gronk)

Video: Čime li ga hrane? Amerikanac ima 12 godina i 150 kilograma, na terenu mu niko ništa ne može

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA