≫ 

Santareli "sija" od euforije: "Jedva čekam da osvojim prvu medalju sa Srbijom"

Novi selektor naših odbojkašica je prepun entuzijazma

  • 0
Danijele Santareli Foto: MN Press

Posle ravno 20 godina došlo je do smene selektora kod ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, mesto Zorana Terzića je pripalo Danijeleu Santareliju koji je kao trener uspeo da osvoji sve što je mogao. On ističe da je za njega čast i privilegija što mu je ukazana ovakva čast.

Santareli je inače trener italijanskog Koneljana, koji je u grupi Lige šampiona savladao Ub sa 3:0, pa je tako imao i priliku da govori za srpske medije.

- Veoma sam srećan što sam selektor Srbije i sada želim da završim sezonu sa Koneljanom, a zatim da provedem leto u radu sa reprezentativkama Srbije. Veliki je pritisak, ali radujem se radu sa selekcijom neverovatnih devojaka - rekao je Santareli, koji je i nastavio.

- Za mene je činjenica da sam postao selektor Srbije neverovatan doživljaj. Znam da je ova ekipa osvojila mnogo trofeja, ali se nadam da se devojke nisu time zadovoljile, da žele nove uspehe, a ja lično želim da dođem do prve medalje sa nekom nacionalnom selekcijom.

Kada je u pitanju duel protiv Uba, Santareli je istakao da je posebno zadovoljan pristupom.

- Odigrali smo dobar meč, pravili smo pritisak, diktirali visok nivo igre, posebno u prvom i trećem setu - poručio je italijanski stručnjak.

Video: Italijan koji je nasledio Terzića: Novi selektor odbojkašica o očekivanjima u budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA