Model Viktorija Sikreta "mami" uzdahe na ZOI: Prešla da nastupa za Kinu, zaradila milione prošle godine

Ajlin Gu je devojka o kojoj će se verovatno tek pričati

  • 0
Ajlin Gu Foto: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia

Zimske olimpijske igre u Pekingu otvorene su juče, a tokom današnjeg dana podeljene su i prve medalje. Neki takmičari naročito su "zapali" za oko svojim nastupima, a pojedini su se potrudili da se od ostalih izdvoje izgledom.

Među njima je i Ajlin Gu za koju tvrde da će biti jedna od najzapaženijih takmičarki na Zimskoj olimpijadi u Kini. Ona je zanimljiva, jer je pre svega promenila nacionalni tim za koji nastupa, odnosno prešla je iz redova SAD među kineske takmičare i takmičarke.

Iako joj je samo 18 godina, već je uspela da obezbedi neke moćne sponzorske ugovore, a zanimljivo je da je ona istovremeno jedno od lica "Viktorija Sikreta", a reklamira i brendove poput Lui Vitona, Tifanija, Gučija i Fendija.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, reč je o veoma bogatoj dami, koja je uspela da od svakog od ovih ugovora "prikupi" po neverovatna dva miliona funti. Zarada samo od toga prošle godine donela joj je u novčanik basnoslovnih 12.000.000 funti, što je oko 14.100.000 evra.

Nisu se samo modni brendovi zainteresovali za pomenutu damu, već su je ponudama "obasuli" i auto-gigant Kadilak, potom Red Bul i poznate slušalice "Beats by Dre". Gledajući njene fotografije na društvenim mrežama, da se i primetiti zbog čega.

Gu je inače rođena u Kaliforniji. Otac joj je Amerikanac, a majka Kineskinja i bila je u centru kontroverzi kada je imala samo 15 godina, kada je naprasno donela odluku da promeni svoj nacionalni tim. I to joj je donelo dodatnu zaradu, jer su kompanije u Kini predvođene Bankom Kine, Čajna Mobajlom i drugim odlučile da joj se priklone.

Međutim, zanimljivo je da će se odmah kada se Olimpijske igre budu završile, Gu zaputiti natrag za Sjedinjene Američke Države, pošto studira na eminentnom Stenford Univerzitetu. U Pekingu ćemo je gledati u disciplini "fristajl" skijanja, gde će biti jedna od favoritkinja.

Video: Ignjatović i Vukićević: Da što bolje predstavimo Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA