≫ 

Navijači Zvezde protestovali na Dorćolu zbog svog trenera, traže da što pre napusti klupu

Oni traže da Mirko Vičević ode sa mesta šefa struke vaterpolista

  • 32
Navijači Zvezda Foto: Youtube / RSB / Printscreen

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu u šampionatu Srbije protiv Šapca (13:6) kasno sinoć na Dorćolu, ali se sam susret neće toliko pamtiti po dešavanjima u bazenu koliko po onome što smo gledali na tribinama i oko samog plivališta u režiji navijača crveno-belih.

Naime, oni su rešili da izraze protest protiv svog aktuelnog trenera Mirka Vičevića za kojeg se ne slažu da sedi na klupi njihovog tima. Reč je o nekadašnjem reprezentativcu, koji je rođen u Crnoj Gori i koji je predstavnik hrvatskog naroda u susednoj nam zemlji.

Najvatrenije pristalice Zvezde su se okupile u "korteu" na Dorćolu i tako krenule do bazena Milan Gale Muškatirović uz povike "Delije, 'ajmo svi u glas, Mirko Vičević, nikad deo nas", istakavši jasan stav o njihovom sadašnjem treneru.

Inače, reč je o predsedniku Hrvatskog društva građana Crne Gore sa sedištem u Kotoru, a navijači su na tribinama istakli i jednu neprimerenu poruku.

Sa reprezentacijom Jugoslavije, Vičević je 1988. godine osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Seulu i najtrofejniji je crnogorski vaterpolista. Uz to, član je Kuće slavnih, a sa Zvezdom trenutno zauzima četvrto mesto u domaćem prvenstvu i sedmu poziciju u Grupi B Lige šampiona sa samo jednom pobedom uz sedam poraza.

Video: Veljko govorio o meču sa jutjuberom: Samo za velike pare i ako budu potpisali da me neće tužiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni 90

    6. februar 2022 | 11:50

    Mogli bi malo da se raspitate o doticnom pre nego sto komentarisete. Veliki mrzitelj Srba. Kod njega u mladoj reprezentaciji Crne gore, nisu imali mesto momci koji se deklarisu kao Srbi. Clan je DPS-a, predsednik hrvatskog gradjanskog drustva... Dovoljan razlog da bude persona non grata u Zvezdi.

  • Sale

    6. februar 2022 | 12:16

    Kakvo licemerje Prosinečki im mije smetao

  • bg

    6. februar 2022 | 09:42

    Robert Prosinecki im nije smetao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA