≫ 

Porazi "večitih" u Superligi: Spartak posle Zvezde dobio i Partizan, Kragujevčani slavili u Beogradu

Komplikuje se situacija u vrhu

  • 2
OK Partizan, OK Crvena zvezda, Odbojka Foto: MN Press

Odbojkaši Crvene zvezde poraženi su na domaćem terenu od kragujevčakog Radničkog rezultatom 3:1 u zaostalom meču 14. runde Superlige Srbije.

Radnički je odigrao odličnu utakmicu, poveo sa 2:0 u setovima, Zvezda je uspela da smanji zaostatak, a u četvrtom setu koji je bio jako neizvestan Radnički je bio bolji rezultatom 26:24 i tako upisao trijumf.

Nakon ovog meča Zvezda je na učinku 11-4, a i dalje je ekipa sa najboljim učinkom u ligi. Radnički je upisao 10. pobedu uz pet poraza, pa tako deli drugu poziciju sa još pet ekipa.

Subotički Spartak je na svom terenu savladao Partizan sa 3:1 i tako četiri dana nakon pobede nad Zvezdom savladao i crno-bele.

Spartak je dobio prvi setsa 25:22, a u veoma neizvesnom drugom setu slavio je Partizan sa 30:28. I treći set se igrao na razliku, ali je on pripao domaćima rezultatom 26:24. U četvrtom setu rezultat je bio identičan kao u prvom i ekipa Bojana Janića je morala da se pomiri sa porazom.

Partizan je upisao peti poraz, dok je Spartak zabeležio desetu pobedu, pa je sada velika gužva u vrhu, pošto uz ove dve ekipe i pomenuti Radnički isti učinak imaju i Vojvodina i Ribnica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud zbunjen

    9. februar 2022 | 15:21

    I šampion Vojvodina je izgubila od Mladog Radnika.

  • Baxter

    9. februar 2022 | 10:04

    Postoji li u Srbiji vise od 1000 ljudi koji prate ovu nasu klupsku odbojku? Ja iskreno msm da ne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA