Drama sa srećnim krajem u Pekingu: Norvežanka kolabirala po završetku trke, prevezena u bolnicu

Ne baš lepe scene po završetku trke u bijatlonu

  • 1
Ingmar Landmark Tandervold Foto: Tanjug / AP

Noveška skijašica, Ingrid Landmark Tandervold imala je nezgodu na kraju današnje trke u bijatlonu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Ona je čim je prešla ciljnu ravninu kolabirala, očigledno izgubivši svu snagu na putu do ravnine.

Interesantno je da je upravo ona bila jedna od kandidatkinja za medalju, ali je završila na 14. mestu što je daleko ispod očekivanja. Nakon završetka trke je pala i nije mogla da ustane, pa su je lekari trčeći prebacili u bolnicu.

- Budna je i pod negom je doktora, koji su u olimpijskom selu. Zbog svega što se dogodilo i ne slavimo zlatnu i bronzanu medalju, koju smo osvojili - rekao je tim menadžer norveške selekcije.

Kako su istakli iz norveškog sastava, ona je i ranije imala problema sa  srčanim ritmom, ali do ovog događaja je sve bilo apsolutno normalno i pod kontrolom. Videćemo na šta će ukazati današnji lekarski pregledi ove devojke.

Video: KSS ispratio Sonju i Jelenu u penziju: Oproštaj najtrofejnijih igračica od reprezentacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA