≫ 

Imamo GOAT nastup na poluvremenu Superboula: Eminem, 50 Cent, Snup Dog, Dr. Dre i istorijski spektakl

Legendari rep i hip hop izvođači napravili "ludnicu" u Los Anđelesu

  • 2
NFL, Superboul Foto: AP/Tanjug

Kada su organizatori 56. Superboula objavili ko će "zabavljati masu" na poluvremenu utakmice između Los Anđeles Remsa i Sinsinati Bengalsa (23:20), javnost je bila oduševljenja imenima koja su, sama po sebi, najavljivala spektakl!

I dobili su isti kada su se na binu stadiona Remsa tpokom pauze pojavili Doktor Dre, Eminem, Snup Dog, Kendrik Lamar, Meri Džej Blajdž i Fifti Sent i tako po prvi put ui istoriji doveli rep i hip hop na centralno mesto Superboula.

Šou su otvorili Dr. Dre i Snup Dog, svojim hit klasikom "The Next Episode" pre nego što su podigli atmosferu tako što su odsvirali legendarnu Tupakovu melodiju "California Love."

Potom je Fifti Sent izašao na scenu i otpevao "In Da Club", dok je istovremeno ponovio scenu iz spota  iz 2009. godine kada je visio sa šipke za podizanje naglavačke. Publika je pala u ekstazu kada su začuli neverovatni glas Meri Džej Blajdž, a potom je na scenu stupio i Kendrik Lamar.

Eminem je potom izveo "Lose Yourself" i doveo je atmosferu do usijanja, da bi Dr. Dre seo na klavir i odsvirao kultni uvod u "Still DRE", a ostali izvođači su mu se pridružili i pratili ga za kraj verovatno najspektakularnije pauze na poluvremenu u istoriji Superboula.

Kako je sve to izgledalo na sceni možete pogledati i u fotografijama ispod:

Video: Džej Lo ne može da dočeka Superbol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    14. februar 2022 | 07:28

    Vrh !!!

  • Milos

    14. februar 2022 | 19:13

    Kako sam ih slusao kao klinac, pogotovo Eminema... Imali smo srece sto nam roditelji nisu znali engleski, barem moji... Legende za sva vremena. Bas sam se vratio u detinjstvo gledajuci nastup.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA