≫ 

Novi poraz odbojkaša Vojvodine u Ligi šampiona: Benfika poslala Lale na poslednje mesto u grupi

Nisu Novosađani uspeli da se izbore sa Portugalcima

  • 0
OK Vojvodina - OK Partizan Foto: MN Press

Odbojkaši Vojvodine doživeli su i četvrti poraz u okviru grupne faze Lige šampiona. U utakmici bez rezultatskog značaja, pošto Lale više nisu imale šansu da prođu dalje, pobedu je odnela portugalska Benfika – 1:3 (25:19, 24:26, 21:25, 14:25).

Deluje da je presudan za ishod ovog susreta bio drugi set. Vojvodina je prvi rešila u svoju korist relativno lako, dok se u nastavku ušlo na igru na razliku i to nakon što su domaći vršili pritisak na Portugalce kroz dobar deo igre. Na kraju, gosti su vezali dva poena kada je bilo najpotrebnije.

U trećem setu je Vojvodina sjajno krenula i stigla je do +4 u nekoliko navrata, ali je to uspela da prokocka u samoj završnici. Tada su odbojkaši gostiju napravili seriju i stigli od 20:19 do 20:22, što je prelomilo ovaj period igre.

U poslednjem setu drame nije bilo. Benfika je krenula sa 0:4, a potom je tu prednost do kraja samo uvećavala i rešila je četvrti set u svoju korist veoma ubedljivo. Bila je to prva pobeda Portugalaca u grupnoj fazi Lige šampiona.

Video: Italijan koji je nasledio Terzića: Novi selektor odbojkašica o očekivanjima u budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA