≫ 

Dejan Savić sa tribina gledao kako Zvezda u poslednjem minutu ruši Novi Beograd

Trijumf crveno-belima doneo je Basara na 35 sekundi do kraja

  • 1
VK Crvena zvezda Foto: MN Press

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su ekipu Novog Beograda u velikom derbiju Superlige rezultatom 14:13, zahvaljujući golom Ivana Basare na 35 sekundi do kraja!

Crveno-beli su na ovaj način prekinuli niz od 12 uzastopnih pobeda Novog Beograda koji je i dalje lider na tabeli, ali za sada nema tu zagarantovanu prvu poziciju i prednost domaćeg terena kroz plej-of.

Zvezda je odlično odigrala prvo poluvreme i imali su vođstvo od 7:4, da bi u finišu crveno-beli imali i 13:10. Činilo se da je tu kraj, da bi braća Viktor i Strahinja Rašović, kao i Dušan Mandić, izjednačili na 13:13.

U poslednjem minutu je viđena drama, Zvezda je tražila isklljučenje zbog faula nad Gavrilom Subotićem, nije ga dobila, da bi pomenuti Basara raspalio po golu Gojka Pijetlovića i pogodio trijumf.

Zvezdu je sa tribina gledao i selektor Dejan Savić koji i u narednim danima trebalo da preuzme crveno-bele, dok je tu bio i predsednik Novog Beograda Aleksandar Šapić u društvu Denisa Šefika.

Video: Svi smo plakali sa Dejanom: Najteže suze trenera Savića dok se vaterpolisti opraštaju uz Sad adio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA