Sada i zvanično: Dejan Savić se vratio u Crvenu zvezdu!

Veliki potpis za crveno-bele

  • 4
Dejan Savić Foto: MN Press

Vaterpolo klub Crvena zvezda i zvanično je predstavio Dejana Savića za novog trenera. Biće to povratak aktuelnog selektora vaterpolo reprezentacije Srbije u klub sa kojim je postao šampion Evrope kao trener sezone 2012/13.

Crveno-beli su napisali saopštenje dobrodošlice trofejnom vaterpolo stručnjaku, koji je osim evropskog prvaka sa Zvezdom osvojio i titulu u Srbiji, Kup i Superkup Evrope.

- Poštovani gospodine Saviću, dragi Deki... Dobro došao kući. Dobro došao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvazdama postao najsjajnija.

Nama Zvezdašima znači što si tu, jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo. Mi pamtimo i ne zaboravljamo . Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvezdanije stranice našeg kluba.

Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope...

Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš.

Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – šobedom , kao čovek, koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov . Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu .

Znaš i sam Deki - mi Zvezdaši smo uvek „ žedni“ trofeja. Umesto reči zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo – u dobrom si društvu! I tvoje prisustvo nam znači - stoji u saopštenju VK Crvena zvezda.

Video: Svi smo plakali sa Dejanom: Najteže suze trenera Savića dok se vaterpolisti opraštaju uz Sad adio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA