≫ 

Jedna od najlepših sportiskinja Ukrajine u suzama zbog rata: Preživljava pakao i šikaniranje

Marina Bek Romančuk uplakana zbog dešavanja u njenoj zemlji, ali i zbog komentara na njen račun

  • 5
Marina Bek Romančuk Foto: Instagram.com

Rat u Ukrajini ne prestaje, a Rusi su prema najnovijim izveštajima stigli do Kijeva, gde se vode borbe i odjekuju snažne eksplozije. Mnogi ukrajinski sportisti digli su glas, apeluju za pomoć, a neki su čak i uzeli oružje u ruke poput legendarnih boksera braće Kličko.

Rat je pogodio i jednu od ukrajinskih najboljih atletičarki, Marinu Bek Romančuk. Ona se dan kasnije javila u suzama na svom profilu na Instagramu.

Jedna od najlepših atletičarki i velika rivalka Ivane Španović, pogođena je i brojnim komentarima svojih sunarodnika, koji su je optužili zbog ćutanja. Takođe, prozivali su je i pro-ruski građani Ukrajine, koji su protiv vlade koja je bliska NATO paktu.

Zbog toga je i zaplakala pred svojim fanovima, a čak je objavila i neke poruke koje su joj stigle u inboks.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MARYNA BEKH-ROMANCHUK (@marynabekh)
- Dragi moji pratioci i fanovi. Neki su moje ćutanje na Instagramu smatrali kao da ne radim ništa. Umesto toga, želim da postavim jasne prioritete! Vreme je ne samo za objavu, već i za delovanje! Moj dom, moje bogatstvo, moja dela su moje oružje i moja pomoć drugima! Primamo ljude poslednja 24 sata i naša kuća je otvorena za pomoć.

Marina Bek Romančuk Printskrin: Instagram.com/marynabekh

- Naša pomoć je u tome što moramo da brinemo o komšiji, nekome kome je ta pomoć potrebna, a za sve to ne mislim da naše akcije treba izlagati zarad zahvaljivanja i popularizacije.

Ako svi na licu mesta pomognu bar jednoj osobi, onda će sve biti Ukrajina. Mi smo jedno! Moja snaga! Mi smo Ukrajina! - napisala je Marina Bek.

marina Bek Romančuk Foto: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

Pogledajte i neke od fotografija Marine Bek Romančuk, koja važi za jednu od najlepših sportiskinja Ukrajine, ali i svetske atletike:

Video: Prvi intervju Ivane Španović posle udaje: Otkrila je da li nastavlja karijeru posle SP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA