≫ 

Bivši osvajač LŠ i zvanično preuzeo srpski "drim tim": Dogovorili smo se za 2,5 minuta

MIlanović je od petka novi trener vaterpolista Novog Beograda

  • 0
Igor Milanović Foto: MN Press

Novi trener vaterpolista Novog Beograda Igor Milanović rekao je da posle dve godine pauze u radu veoma motivisan da se pokaže u najboljem svetlu i zahvalio se u upravi kluba na prilici.

Nekadašnji proslavljeni vaterpolo reprezentativac i jedan od naših najtrofejnijih trenera u petak je zvanično preuzeo funkciju šefa stručnog štaba Novog Beograda. Osim promene na trenerskoj klupi, Novi Beograd dodatno je pojačao i sastav svoje uprave u čiji rad je uključen još jedan bivši vaterpolista Slavko Gak, koji će biti zadužen za prvi tim.

- Moram da podelim veliko uzbuđenje posle prvog treninga koji sam odradio sa ekipom. Hvala upravi Novog Beograda, Aleksandru Šapiću, Slavku Gaku, Ðorđu Pejčiću, koje znam ceo život što su mi omogućili da dobijem ovakvu priliku - rekao je Milanović u svom uvodnom obraćanju na konferenciji za medije na bazenu “11. april” i dodao:

- Možda je malo neprirodno doći u klub tri meseca pre kraja sezone, ali nikad nisam bio od onih koji se obaziru na neke periferne stvari. Posle dve godine pauze u radu veoma sam motivisan da pokažem sebe u najboljem svetlu. Mislim da je Novi Beograd za ovih šest godina stasao u izvanredan klub, koji poseduje najbolje moguće uslove i to na svetskom nivou. Tim je izvanredan, većinu igrača znam lično i sa dosta njih sam već imao priliku da radim. Ono što mogu unapred da kažem je da sa ovakvim kvalitetom tima i igrača nemamo o čemu drugo da razmišljamo nego samo da se pripremamo iz utakmice u utakmicu i pravimo plan kako da pobedimo svaki meč.

Milanović je istakao da je sa Aleksandrom Šapićem napravio dogovor za dva i po minuta i da će kao i do sada u radu sa ekipom dati sve od sebe.

- Igru treba samo ustaliti. Mislim da je ekipa u pojedinim mečevima pokzala izuzetnu silu i kvalitet. Čini mi se da su se dešavali određeni padovi koji ne bi smeli da se događaju ekipi takvog kvaliteta. Radićemo na tome i uigravanju odbrane. Sigurno ne moram da učim Duška Pijetlovića kako da igra centra ili Dušana Mandića kako da šutira. Pokušaću da sa dobrom atmosferom i malim uniformisanjem odbrane i napada dobijemo neku fizionomiju i igru po kojoj Novi Beograd treba da bude prepoznatjiv. Mislim da klub sa ovakvim kvalitetom, uslovima i ljudima u upravi mora da ima fizionomiju i to je ono što mogu da obećam - konstatovao je Milanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA