≫ 

Bregar posle pobede nad Šveđankama: Presudila dobra odbrana i Risović

- U ovakvim utakmicama je potrebno da imate i malo sreće

  • 0
Ženska rukometna reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Kada smo se spremali za utakmicu najveći problem je bio kako ćemo se vraćati nazad. Istina je da je najbolji napad kada su Lavko i Liščević zajedno, a protiv jednog skandinavskog tima je teško kada moram da rotiram, rekao je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar posle pobede protiv Švedske (24:21).

- Nije bilo puno vremena da sve utreniramo, ali su igračice ovag segment odradile dobro. Što se tiče našeg napada, imali smo nekih problema, jer Švedska je na poslednjem Svetskom prvenstvom odigrala nerešeno sa Holandijom, pa sa Norveškom i to je ekipa koja dosta trči i igra moderan rukomet. U ovakvim utakmicama je potrebno da imate i malo sreće. Jovana Risović, koja je dobila priznanje uoči susreta, zaista ga je tokom utakmice opravdala i zaslužila - rekao je Beegar na konferenciji za medije.

Jelena Lavko izjavila je da je srećna zbog pobede u njenom rodnom gradu Zrenjaninu.

- Svaki put kada smo ovde igrali mi smo pobedili. Zbog toga mi je dodatno drago. Bila je ovo veoma teška utakmica. Obe ekipe su veoma teško stizale do golova, ali sa druge strane smo i jedni i drugi dobro igrali u odbrani i imali dobre golmane. Ali naša "Zmajče" je bila ipak malo bolja. Drago mi je što smo uzele ove bodove. Nadam se da ćemo u Švedskoj nastaviti gde smo stali - poručila je Lavko.

Video: Gol i šansa Mladosti kojom su mogli do remija sa Partizanom

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA