≫ 

Drama Gvozdenog Majka ili samo predstava: Agresivni muškarac mahao pištoljem pred očima Tajsona

Sve se desilo u jednom klubu u Holivudu, bivši svetski prvak je sve vreme bio miran kao da se ništa dramatično pred njim ne dešava

  • 0
majk tajson Foto: youtube/tmz

Majk Tajson se pravo niotkuda pojavio na društvenim mrežama, pa u američkim medijima, zbog incidenta u kojem je mogao i da nastrada jer je muškarac sa kojim je bio u istoj prostoriji mahao pištoljem.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama najpre se vidi kako se pomenuti muškarac, vidno agresivan, obraća Tajsonu koji mirno sedi. Navodno, pozvao je bivšeg svetskog prvaka da ukrste pesnice, što je ovaj glat odbio.

U tom trenutku, snažniji muškarac je stao između Tajsona i muškarca koji očito nije imao nameru da odustane, i odgurnuo ga je. Ovaj se malo zateturoa, opsovao, a onda se latio za pojas i odatle izvukao pištolj.

Osoba koja je snimala čitavu ovu situaciju je brže bolje sagnula pa se kratak deo svađe ne vidi, ali je potom nastavio da snima. Na kraju, srećom, mirne glave su prevladale. Tajson i njegov izazivač su razmenili još nekoliko reči, a onda se i zagrlili.

Ova drama odvijala se u jednom "komedi klubu" pa je sve ovo, možda, bio deo nečijeg scenarija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA