Otkriven uzrok smrti: Oglasio se brat preminulog hrvatskog rukometaša u Makedoniji

Preminuo je u Severnoj Makedoniji, nakon što je pre toga bio u komi

  • 13
Denis Tot Printscreen: Instagram / denis_tot

Boris Tot, brat preminulog hrvatskog rukometaša Denisa Tota, otkrio je razloge smrti njegovog brata i naveo da ga niko nije pretukao, već da je umro od posledica srčanog udara.

- Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih fizičkih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet - napisao je Boris Tot, a preneli su hrvatski mediji.

Potresan je bio Borisov oproštaj od brata.

- Prerano si nas napustio, dragi moj. Počivaj u miru. Ništa neće biti isto bez tebe - napisao je na svom Fejsbuku nalogu.

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27), preminuo je u Severnoj Makedoniji, nakon što je bio u komi. Postojale su oprečne informacije kako je on završio u bolnici, prema prvoj verziji je brutalno pretučen ispred jednog noćnog kluba, a prema drugoj je u pitanju srčani udar što je sada i potvrđeno.

Video: Kapiten Marsenić pred početak EP: Nismo očekivali da ćemo ovoliko biti pogođeni virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloboda

    9. april 2022 | 10:08

    U mom životu ne pamtim ovoliko mladih sportista da preminu od srčanog udara. Pa sportisti su uvek bili zdravi ljudi, to je bila retkost. Pa čovek mora da se upita pošto su sada sportisti morali da se vakcinišu protiv covida imaju li vakcine kakvog udela u takvoj katastrofi .

  • Eexx

    9. april 2022 | 10:49

    Vi "kritičari" razmislite prvo kako se ta deca hrane; sendviči,slatkiši, brza hrana umesto donaće kuhinje, vozite ih kolima do ulaznih vrata vrtića, škole umesto da pešače i po kiši i snegu; posle cucle im gurnete mobilni da vas ne zamaraju. Kako da se razvijaju, ojačaju i budu zdraviji? Počbu se baviti sportom ne pripremljeni i onda kriva vakcina koju nisu ni primili.

  • Aca

    9. april 2022 | 15:17

    Iznenada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA