Ministarstvo omladine i sporta potpisalo sporazum o poslovnoj saradnji sa Privrednom komorom Srbije

Kako je istakao sam Ministar Vanja Udovičić, oni će na ovaj način proširiti saradnju

  • 1
Vanja Udovičić, Marko Čadež Foto: Miloš Milivojević, Tanjug

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, potpisao je Sporazum o poslovnoj saradnji u oblasti sporta sa Privrednom komorom Srbije.

Osim Udovičića, pri potpisivanju ovog Sporazuma bio je prisutan Marko Čadež, predsednik Privredne komore.

Ministar Udovičić je istakao da su pomoću ovog ugovora proširili saradnju Privredne komore, te da su tako još jednom pokazali da su sport, kao i Privredna komora najbolji brendovi naše zemlje.

- Potpisivanjem ovog Sporazuma nastavljamo i proširujemo saradnju sa Privrednom komorom Srbije i u oblasti sporta, jer upravo su sport i privreda najbolji brendovi naše Srbije. Cilj je da kroz zajedničke aktivnosti promovišemo srpski sport i privredu, kako u zemlji tako i u inostranstvu, kao i da omogućimo da ova dva sistema još više sarađaju. Veliki je dijapazon mogućnosti saradnje, od zajedničkog nastupa na velikim međunarodnim manifestacijama na kojima uvek imamo cilj da pokažemo sve najbolje iz naše Srbije, do zajedničkog organizovanja stručnih skupova i manifestacija, jer i sport i privreda su zajedno oblasti koje su u prethodnom periodu mnogo napredovale, ali imaji još puno potencijala.

- Na ovaj način stvaramo sponu između sporta i privrede sa namerom da kroz buduće projekte nastavimo sa daljim razvojem ova dva sistema u Republici Srbiji, ali i da još više učvrstimo poziciju koju Srbija ima na međunarodnom nivou u ovim oblastima - izjavio je nakon potpisivanja sporazuma ministar Udovičić.

Video: Da li je igraču Čuke oprošten crveni karton? Stanojević besneo zbog odluke sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    11. april 2022 | 18:24

    Tek sada, nemoguće. Pa šta ste muvala vas dvojica, do sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA