≫ 

Odbojkašice Zvezde "demolirale" Ub u majstorici i uzele titulu posle osam godina!

Neverovatan uspeh, oni su na ovaj način uspele i da objedine duplu krunu

  • 2
ŽOK Crvena zvezda, ŽOK Ub Foto: MN Press

Odbojkašice Crvene zvezde uspele su da naprave mini-preokret protiv Uba, te su na taj način uspele da osvoje šampionat Srbije, pošto su u majstorici finalne serije plej-ofa slavile sa ubedljivih 3:0, po setovima 25:17, 25:19, 25:13.

Zvezda je na ovaj način uspela da objedini i duplu krunu, pošto su nešto ranije osvojile i Kup Srbije.

Takođe, Zvezda je pobedom protiv Uba uspela da dođe do titule po prvi put posle osam godina, čime su došle do 28. titule u istoriji.

Što se same majstorice tiče, nije bilo previše rezultatske neizvenosti, možda dašak je došao u drugom setu, ali čak je i on rešen sa šest poena razlike u korist Crvene zvezde. Osim toga, u prvom setu je Zvezda uspela da se odvoji već na početku seta, poveli su sa 17:9, gde je načinjena i ključna razlika.

Drugi set je, kako je gorenavedeno, Zvezda uspela da se odlepi u sličnom periodu seta, a posle su imali i maksimalnih +6 (20:14), te su i taj set priveli kraju.

Poslednji set je bio najdominantniji, otišli su na +11, poveli su sa 16:5, te je do samog kraja ostalo puko otaljavnje posla.

Video: Najveće pojačanje Crvene zvezde: Sa ovom devojkom se napada titula i Kup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    12. april 2022 | 00:58

    ❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤BRAVO KRALJICE,JOŠ JEDNA TITULA NAJTROFEJNIJEG SPORTSKOG DRUŠTVA NA SVETU,🇷🇸🇷🇸🇷🇸CRVENE ZVEZDE,BEOGRAD,SRBIJA🇷🇸🇷🇸🇷🇸.❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤⚪❤

  • Mrxke

    12. april 2022 | 05:10

    Bravo devojke, da haramo u svemu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA