≫ 

Policiju na saslušanju šokiralo ponašanje devojke uhapšene zbog ubistva hrvatskog rukometaša

Ona je još od četrnaeste godine bila na psihijatrijskom lečenju

  • 11
Klementina Levkovska, Denis Tot Foto: Facebook.com/klementina.lev.7

Snimak ubistva hrvatskog rukometaša Denisa Tota ispred noćnog kluba "Privilege" u Skoplju, na kojem se vidi kako nesrećnog i onesvešćenog mladića po glavi gazi devojka koja je krvnički kidisala na njega, šokirao je čitavu javnost bivše Jugoslavije.

Izvor Jutarnjeg navodi da je policija bila šokirana ponašanjem devojke, za koju je utvrđeno da je u pitanju Klementina Levkovska, koja ima 19 godina.

Ona je navodno i bila povod za brutalno premlaćivanje Denisa Tota, koji je podlegao povredama u bolnici nakon što je prebijen ispred noćnog kluba.

- Smejala se kao da nije normalna. Samo se smejala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u prodavnici, a ne za nasilnu smrt - prepričao je za Jutarnji izvor upoznat s tokom istrage ubistva igrača skopskog RK Butel.

Isti izvor navodi i da je ova devojka sa 14 godina bila na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi zbog psihopatskog poremećaja ličnosti.

- Ona je još kao 14-godišnje dete bila u tretmanu zbog psihopatskog poremećaja ličnosti, bila je na lečenju u psihijatrijskim ustanovama. Bila je i u tretmanu socijalnih službi, jer je bežala od kuće zbog konzumiranja droge. Nakon što je rodila dete, koje sada ima godinu i po, i socijalna služba se bavila njenim slučajem zbog zanemarivanja deteta - navodi izvor Jutarnjeg.

Video: Sara Garović proživela mobing: Izbačena sam iz stana, jer sam odbila da budem sa sinom gazde kluba!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladem milunic paris

    14. april 2022 | 18:11

    Ma sad ce ispasti kao da je neuracunljiva i dobice 5 godina. Zdrava je ona samo na robiju jedno 15-20 godina. Pa nek se tamo smeje i glumi ludacu.

  • p.s

    14. april 2022 | 17:32

    Eto takva zena psihopata nalet na tebe u klubu pocne da kidise ti je gurnes ili zviznes ti si nasilnik.A ona povredjena zena.Ma idi

  • Mrmot

    14. april 2022 | 17:38

    Cudoviste koje treba osuditi na smrtnu kaznu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA