Vojvodina caruje srpskom odbojkom: Sedma uzastopna titula za Novosađane!

Ništa novo na odbojkaškoj sceni Srbije

  • 0
Spartak VS Vojvodina, odbojka finale plejofa Foto: MN Press

Ima li ko bolji od odbojkaša Vojvodine? Ovo pitanje aktuelno je i danas, šestu godinu zaredom, šestu u kojoj primat na odbojkaškoj sceni Srbije i dalje drže momci iz Novog Sada.

U finalnoj seriji protiv Spartaka iz Subotice, "Lale" su maksimalnim rezultatom u četvrtoj utakmici (3:0) odbranili trofej i produžili svoju dominaciju.

Treća, ispostavilo se i poslednja utakmica, odigrana je u nedelju uveče pred 2.000 gledalaca u maloj dvorani SPC "Vojvodina", i baš na tom mestu Novosađani su osvojili sedmu titulu od osamostaljenja Srbije, a 19. u klupskoj istoriji.

Ekipu je ka još jednom trofeju prvaka predvodio trener Slobodan Boškan.

Šampioni Srbije postali su Stevan Simić, Luka Čubrilo, Lazar Bajandić, Nikola Vujović, Stefan Negić, Andrej Rudić, Nemanja Čubrilo, Uroš Mišković, Kamil Baranek, Branko Kopitić, kapiten Andrija Vilimanović, Radoslav Parapunov, David Mehić i Aleksandar Bošnjak.

Vojvodina je na putu ka odbrani titule zauzela drugo mesto na tabeli, iza tadašnjeg lidera Crvene zvezde, a onda je u plej-ofu eliminisala Mladi Radnik u četvrtfinalu (2:0), Partizan u polufinalu (2:0) i Spartak u finalu, uz samo jedan poraz u čitavom doigravanju.

Za razliku od prethodnih pet sezona, Vojvodina je ove sezone osvojila titulu pred svojim navijačima, uz veliko slavlje i na terenu i na tribinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA