Vikendice srpskih sportista od kojih zastaje dah: Raj kao u Toskani na Suvoj planini, Fruškoj Gori, Tisi...

Vanja Grbić, Nemanja Nedović i Kosta Perović napravili su u različitim delovima Srbije pravi kutak za odmor duše

  • 7
Vikendice srpskih sportista Foto: Instagram/saragrbic4you, Nemanja Nedovic, Nikola Tomić,

Mnogi srpski sportisti napravili su sebi prave rajske oaze na našim planinama, pored jezera ili reka. Mnogi u Srbiji nisu ni svesni koliko je naša zemlja lepa, a naročito njena prirode.

Ima i srpskih sportista koji su izabrali i inostranstvo da naprave svoj kutak u nekim od najekskluzivnijih mesta u Italiji, Španiji, Grčkoj, Crnoj Gori...

Ali, ima i onih koji su uvideli lepote naše zemlje, pa su odabrali neke atraktivne lokacije, na srpskim planinama ili pored reka da naprave za sebe pravu rajsku oazu.

Tako je košarkaš Nemanja Nedović sa svojom suprugom Minom na Fruškoj Gori, na obali Pavlovačkog jezera napravio pravi mali raj i vikendicu sa bazenom, na obali jezera, sa predivnom baštom i poljem lavande i ostalog cveća, zbog kojeg možete da pomislite da su najlepši predeli Provanse.

Podjednako atraktivnu lokaciju za svoj kutak odabrao je i nekadašnji košarkaški reprezentativac Kosta Perović, čije se imanje nalazi na Suvoj Planini, gde predeli oduzimaju dah i podsećaju na Toskanu.

Telegraf je svojevremeno imao priliku da se uveri u lepotu Perovićevog imanja tokom ekskluzivnog intervjua o njegovoj karijeri, gde nam je otkrio i kako je došao do ideje da upravo ovde napravi i sjajan biznis sa uljem lavande, ruža i smilja.

Naš čuveni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić je veliki ljubitelj reka i ribolova, a svoj kutak je pronašao na Tisi, nedaleko od njegovog rodnog Kleka, gde često provodi vreme sa svojom porodicom i koja je pravi odmor za dušu, u šta možete da se uverite u galeriji.

Video: Tajna biznis uspeha Koste Perovića, košarkaša koji pravi čudo sa lavandom, ružama i smiljem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    18. april 2022 | 15:55

    Fruška gora je nacionalni park! Otkud mogućnost izgradnje stambenih objekata u nacionalnom parku?

  • Mihajlo

    18. april 2022 | 14:40

    Uh, jedva....disem....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA