≫ 

Partizan se revanširao Zvezdi: Crno-beli doveli dva igrača iz tabora najvećeg rivala

Kako spektakularan prelazni rok u odbojkaškoj ligi Srbije

  • 0
Luka Tadić, OK Crvena zvezda Foto: MN Press

Groznica prelaznog roka drma odbojkaški svet u Srbiji. Zvezda je uspela da dovede najboljeg igrača Partizana, a crno-beli su sada i uzvratili te su u tvoje redove doveli Luku Tadića i Aleksu Bataka iz suprotnog tabora.

Prošlo je tek nekoliko sati otkako je Zvezda objavila da je najbolji odbojkaš Partizana postao njihov član, crno-beli klub je zbog toga i uputio jednu veoma zanimljivu poruku na Tviteru, dok je klub odgovorio na veoma "bombastičan" način.

Partizan je izdao saopštenje u kom je naveo da su crvene boje na dresu crnim zamenili Luka Tadić, primač servisa, kao i talentovani dizač Aleksa Batak.

- Dovođenjem dvojice najperspektivijih igrača ambicije rastu, jer sa novom energijom želimo da stvorimo novu vrednost. Igračima kojima su istekli ugovori, a klub nije hteo da nastavi saradnju, želimo mnogo sreće u nastavku sportske karijere. U narednom periodu očekujemo pregovore sa igračima koji su iskreno dali svoj doprinos u ostvarenom uspehu prethodne sezone - stoji u saopštenju Partizana.

Luka Tadić ima tek 21 godinu i u karijeri je igrao samo za Zvezdu, dok je Batak, koji ima isto godina, igrao za Mladi Radnik i Kan, dok je bio i u Raveni, Nišu, ali i u Partizanu.

O kakvim talentima se radi, govori i činjenica da se oni nalaze na širem spisku selektora Igora Kolakovića.

Video: Italijan koji je nasledio Terzića: Novi selektor odbojkašica o očekivanjima u budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA