≫ 

Skandal na meču naših hokejaša: Istaknut transparent "Srbe na vrbe" pored ukrajinske zastave

Incident se desio tokom utakmice sa Ukrajincima

  • 14
Hokejaši Srbije i Ukrajine, hokej Srbija Foto: Michal Chwieduk / Zuma Press / Profimedia

Velika sramota desila se na Svetskom prvenstvu u hokeju u Poljskoj, na kojem trenutno učestvuje i reprezentacija Srbije. Naime, iznad klupe na jednom od mečeva naše reprezentacije okačena je poruka koja je bila direktno uperena protiv naše zemlje.

Tako se iznad glava srpskih hokejaša pored zastava našao i natpis "Srbe na vrbe" kao provokacija, prenose Večernje Novosti. Naši momci su u drugom meču poraženi od Ukrajine rezultatom 0:7 na susretu Divizije IB na Svetskom planetarnom šampionatu.

Naši momci poraženi su i na startu, pošto su u prvom kolu izgubili od Japana sa veoma ubedljivih 0:8, pa im sada preostaje samo meč sa reprezentacijom Poljske, u kojem će pokušati da dođu do što povoljnijeg rezultata.

Videćemo da li će biti ikakvih reakcija od našeg Hokejaškog saveza na zaista skandalozan natpis koji se pojavio na jednoj od utakmica.

Video: Ženska hokejaška reprezentacija Srbije prvi put na Svetskom prvenstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarkazam?!?!?

    29. april 2022 | 00:00

    Nista cudno, skandirali su Ukrajinci i mnogo pre ovog svega ubij Srbina sa njihovom bracom hrvatima.

  • Chriss23

    28. april 2022 | 23:25

    Ovi su sve smesniji i smesniji

  • Miki

    29. april 2022 | 07:49

    Ovo nije nista bio sam prisutan na utakmici Ukrajina -Srbija u Lavovu ( 5-0 ) takav nacionalizam i fasizam nikad nisam doziveo.Ono u Hrvatskoj je bilo mala maca.To je bio huk cistog fasizma.Da smo slucajno pobedili ja ovo ne bi pisao.Od tada pa do kraja zivota ne mogu da volim i podrzavam Ukrajinu, a sto se tice Poljske dzabe ih Ameri ne tretiraju kao budale.Njima nije bilo dosta ratova, gamad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA