Šta bi uradio da si milioner? MaxBet ti pruža priliku da to i postaneš

Da li si ikada razmišljao o tome šta bi radio da si milioner?

  • 3
MaxBet Foto: MaxBet

Kupio luksuzan auto ili putovao na zanimljive destinacije – recimo u Katar, direktno na Svetsko prvenstvo u fudbalu sa svojom ekipom? Možda ti ove želje zvuče nedostižno, ali ukoliko zakoračiš u MaxBet online svet lako se mogu ostvariti!

Registruj se na maxbet.rs i sve do kraja maja možeš učestvovati u specijalnoj promociji "Šta bi uradio da si milioner" koja obuhvata slot i rulet turnire, kao i kalendar bonusa sa dodatnim dnevnim nagradama. A verovali ili ne, ukupan nagradni fond ove majske akcije iznosi čak 10 miliona dinara!

Slot turnir traje od 5. do 25. maja i dok uživaš u nekoj od omiljenih igara možeš osvojiti deo od ukupno 4 miliona dinara! Ukoliko radije biraš da zavrtiš rulet, od 16. do 25. maja pruža ti se prilika da ugrabiš deo od ukupno milion dinara – potrebno je samo da se nađeš među 30 najbolje plasiranih. I ne zaboravi da kalendar bonusa, sa nagradnim fondom od čak 5 miliona dinara, traje tokom celog maja, tako da svakog dana možeš osvojiti nagradu ispunjavanjem različitih zadataka.

Sve detalje o akciji možeš pronaći na maxbet.rs gde te čeka prilika da ostvariš svoje snove!

Život je igra – usudi se da zaigraš i možda baš ti postaneš milioner!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    4. maj 2022 | 11:52

    Ne bi radio ništa.

  • Lin Do Han

    4. maj 2022 | 17:14

    Ja bi prvo odmorio i ne bi zurio sa odlukama.😀

  • Mihailo

    4. maj 2022 | 16:10

    Podelio bih bolesnima iizlecio verovatno celi svet osim neizlecivih. Ali bih uložio novac za pronalazak leka za neizlečive bolesti. To što se zna o količini novca dotičnog pom oziti sa 100.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA