≫ 

Novi Beograd protiv Šapca za finale plej ofa

Novobeogradski drim tim pokušaće da iz dva koraka dođe do napada na drugu titulu ove sezone

  • 0
VK Radnički Foto: MN Press

Posle nešto više od mesec dana pauze nastavlja se plej-of Superlige Srbije. Vaterpolisti Novog Beograda su u četvrtfinalu vrlo ubedljivo eliminisali Valis, a u polufinalu snage će odmeriti sa ekipom Šapca. Iako ni u ovom meču ekipa trenera Igora Milanovića neće biti u kompletnom sastavu, zbog povreda će izostati Angelos Vlahopulos i Đorđe Vučinić, Novobeograđani su u ovom duelu izraziti favoriti.

U prethodna tri meča ove sezone Novi Beograd je upisao sve tri pobede, a prva utakmica polufinala plej-ofa na programu je u sredu, 4. maja sa početkom u 21 sat i 15 minuta.

- Ulazimo u finiš sezone i praktično sve će se rešavati u narednih mesec dana – kaže pomoćni trener Novog Beograda Đorđe Filipović i potom dodaje:

- Malo smo se svi uželeli ovih domaćih utakmica. Veliki broj naših igrača bio je prethodnih dana odsutan zbog obaveza u reprezentaciji. Želim da im čestitam na osvojenom prvom mestu na turniru u Podgoricu i plasman na završnicu Svetske lige. Sve tri utakmice su odigrali na sjajnom nivou. Sada je potrebno da se svi fokusiramo na završnicu sezone, a očekujem da ćemo polufinalnu seriju rešiti u dve utakmice. Za to će biti potreban dobar pristup svih igrača, ali ne sumnjam da ćemo imati ozbiljnost i uveren sam da ćemo iz utakmice u utakmicu podizati nivo naše forme – istako je Filipović.

Polufinalna serija polej-ofa igra se na dve dobijene utakmice, a revanš u Šapcu na programu je 7. maja.

- Utakmicom protiv Šapca počinmje najbitniji deo sezone. Zato od sada u svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivisani i koncetrisani sa ciljem da u svim utakmicama zabeležimo pobede. Što se tiče ekipe Šapca ne bih previše trošio reči. Radi se o veoma kvalitetnom timu. Sama činjenica da su u četvrtfinalu eliminisali ekipu Crvene zvezde dovoljno govori o njihovoj snazi – zaključio je prvotimac Novog Beograda Petar Tomić.

U drugom polufinalu plej-ofa snage će odmeriti Radnički i Partizan.

Video: Duško Pijetlović napada treću titulu prvaka Evrope sa jednim srpskim timom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA