Posle skandala, nikad bolje suđenje viđeno u Ćupriji: "Ovo je sve zbog Telegrafa"

Iz rukometnog kluba Radnički Ćuprija ističu da je RSS reagovao posle nemilih scena u prvom meču plej-ofa baraža za Superligu

  • 0
RK Ćuprija Printskrin: Youtube/PRL istok

Velika bura digla se u srpskom rukometu posle meča u Aranđelovcu kada su u baražu za Superligu igrali domaći Šamot i Radnički iz Ćuprije.

Viđene su nemile scene, izbila je tuča, napadnuti su i rukometaši, a sportski direktor Radničkog Perica Milojević bio je besan na sudije i delegata, uz optužbe da su sve izazvali svojim skandaloznim suđenjem.

Sada je za vikend odigran revanš meč, a Radnički iz Ćuprije je uspeo da pobedi ubedljivo sa 12 golova razlike, čime su anulirali minus od šest golova iz prvog meča, što im je donelo plasman u finale baraža Superlige protiv Loznice.

Za razliku od duela u Aranđelovcu, u Ćupriji je viđena potpuno drugačija slika, a Perica Milojević nas je pozvao i ovoga puta, ali sada u želji da pohvali reakciju Rukometnog saveza Srbije jer su učinili sve da suđenje bude sjajno i da sve prođe u najboljoj mogućoj atmosferi.

- Nije u redu samo da pričamo kada je nešto loše, red je da sada pohvalimo Rukometni savez Srbije, koji je poslao sudije i delegata koji su sudili savršeno. Sve je prošlo u sportskoj atmosferi, nije bilo tenzija na terenu, maksimalno je sve prošlo korektno. Moram da napomenem da je ovo sve zbog vašeg teksta, svi su se pozivali na tekst Telegrafa i bila je pozitivna reakcija RSS. Na tribinama je bio i naš legendarni bivši reprezentativac Ratko Nikolić. Pobedili smo sa 12 razlike, Radnički je kvalitetnija ekipa i sada idemo u finale baraža sa Loznicom, pa neka pobedi bolji - rekao je Milojević za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA