≫ 

Poznat debitantski spisak Santarelija: Evo u kojem sastavu odbojkašice nastupaju na prvom vikendu Lige nacija

Od 1. juna naše dame kreću u pohod

  • 0
Srbija Azerbejdžan, Odbojkašice, ženska odbojkaška reprezentacija, Evropsko prvenstvo za žene Foto: MN Press

Odbojkašice Srbije polako, ali sigurno se pripremaju za start takmičenja u Ligi nacija. Na klupi se više ne nalazi dobro poznati Zoran Terzić, već će debi imati novi selektor - Danijele Santareli. 

Prvi vikend će se igrati u Ankari, gde će Srbija 1. juna zaigrati protiv Belgije, dan kasnije protiv Tajlanda, a 3. juna protiv Bugarske. Poslednji meč igraće 4. juna sa Holanđankama.

Santareli je prvobitno objavio spisak sa 25 igračica, a pred put u Tursku ga je skratio na 14 imena, pri čemu je odabrao dve devojke na poziciji tehničara, dve na mestu korektora, isto toliko libera, kao i četiri bolera i primača servisa.

Tako će tehničari biti Bojana Drča i Slađana Mirković, korektori Ana Bjelica koja će biti kapiten i Jovana Zelenović, libera će biti Teodora Pušić i Sanja Đurđević, blokeri su Jovana Stevanović, Maja Aleksić, Jovana Ković i Jelena Delić, a primači Brankica Mihajlović, Katarina Lazović, Sara Lozo i Jovana Mirosavljević.

Video: Jokić ima oči na potiljku i igra odbojku: Neverovatna asistencija za trojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA