≫ 

Silovito se zakucao u svoju ženu posle pobede?! Haos u Kolumbiji, nesrećna supruga završila u bolnici

Domaći takmičar kaže da mu koćnice nisu odreagovale kada mu je supruga bila ispred

  • 0
sudar biciklizam Foto: twitter/faustocoppi60

Kolumbijski biciklista Luis Karlos Čia obeležio je i treću etapu trke kroz Kolumbiju, i toliko je oduševio svoju suprugu postignutim rezultatom da ju je doslovce oborio s nogu. Šalu na stranu, pomenuti Čia je, ne svojom nepažnjom, već ženinom, po prolasku kroz cilj u punoj brzini silovito udario upravo u svoju suprugu Klaudiju posle čega su oboje ostali da leže na mokrom betonu.

Nažalost, ona je teže podnela ovaj sudar, ostala je gotovo nepomična da leži, te je brzo transportovana u bolnicu gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, uglavnom ogrebotine i čvoruga od udarca glavom u beton ili u dvotočkaša. Uglavnom, dobro se ugruvala.

U svakom slučaju, skupo je platila neoprezan izlazak na stazu iza ciljne linije želeći da uhvati momenat ulaska njenog supruga kao prvog. I nije bila jedina. Čitava grupa znatiželjnika i fotoreportera se sabrala na istom mestu sa istom idejom, no svi oni su nekako uspeli da se sklone na vreme i da izbegnu koliziju sa takmičarima.

Ona, nažalost, nije. Na nesreću, našla se pod točkovima svog čoveka...

Inače, etapa o kojoj je reč završila se u mestu Monterija, uz vrlo neizvestan finiš po mokrim ulicama i teškim uslovima za vožnju usled bara.

- Udario sam u svoju ženu, ali sam mogao i nekog drugog. Pokušao sam da ukočim, ali bicikl nije odreagovao. Zašto se nije sklonila s puta? - bile su prve reči pobednika trke nakon incidenta.

U nastavku možete videti i sam momenat sudara snimljenog iz drugog ugla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA