≫ 

Zvezdi pobeda u "večitom derbiju" dala podstrek: Crveno-beli ogromnim preokretom slavili protiv Split Rajdersa

Kao i u meču sa Partizanom, Crvena zvezda je do trijumfa došla posle velikog "bekdora"

  • 4
LOL, Esport Crvena zvezda Printskrin: Youtube / Fortuna Esports

Esport ekipa Crvene zvezde, posle pobede u "večitom derbiju" napravila je još jedan podvig, tako što su pobedili i Split Rajderse u četvrtom kolu EBL lige, posle ogromnog preokreta, popularnom "bekdor" pobedom.

Kao i protiv Partizana, Zvezda je uspela da se izvuče iz jedne naizgled bezizlazne situacije. Nisu crveno-beli meč sa Split Rajdersima kao protiv Partizana, pošto su prepustili protivniku da diktira tempo, dok su se oni odlučili za odbrambenu strategiju.

Dmitar iz Split Rajdersa je stvarao ogromne probleme Zvezde, dok Skude i ostali nisu uspeli da uzvrate. Split Rajdersi su u jednom trenutku bili i blizu pobede, pošto je neksus Zvezde bio u opasnosti, ali je "respawn" došao u pravi čas, te su lol igrači Zvezde uspeli da se odbrane.

Split Rajdersi su načinili jednu veliku grešku, pošto je Dmitar jureći Skudea uspeo da malo rani svoju ekipu, što je Zvezda iskoristila da bi se vratila u meč, a potom su spremno sačekali da protivnička ekipa napadne zmaja u šumi, dok su Hant i Zezpez iskoristili "žrtvu" svojih saigrača, provukli su se sve do neksuza Splićana i uništili su ga, donoseći Zvezdi treću pobedu u ovogodišnjem zdanju EBL lige.

Titulu MVP-ja ovog meča, poneo je upravo Zezpez, koji je iz Split Rajdersa i prešao u Zvezdu.

Koliko je Zvezda bila slabija, govori i podatak da su imali tek 11 "killova", dok je njihov protivnik imao 18, ali to nisu uspeli da konvertuju u pobedu.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA