≫ 

Zvezda pokazala moć u Lol-u: Crveno-beli pregazili Oksis za četvrtu uzastopnu pobedu

Prelep meč za gledanje su priredile ove dve ekipe

  • 5
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Esport tim Crvene zvezde došao je do svoje četvrte pobede u ovosezonskom izdanju EBL lige, pošto su bolji boli od Oksisa posle 29 minuta igre.

Zvezda je strpljivo ušla u meč, dok je protivnik, trenutno najgora ekipa lige, od samog starta krenula sa ofanzivom, crveno-beli su čekali svoju šansu. Ekipa iz Grčke je došla do do prvog "killa", što im je dalo vetar u leđa da nastave sa ofanzivom, dok je Zvezda karte bacila na defanzivu i "farmanje".

Kako su se heroji u Zvezdi "gradili", tako je i ekipa iz Beograda postajala sve ofanzivnija, čekala je priliku i dočekala je u 17. minutu igre, kada su razmenili tri kila za dva, čime su i uzdrmali ekipu Oksisa. Posle tri minuta je usleđen novi "puš" ekiep Zvezde, kada su došli do tri "kila", kada je već bilo jasno da crveno-beli idu ka pobedi.

U 22. minutu je viđena i odlučujuća prednost Crvene zvezde, opet su došli do novog "tripl kila", te su stvari tu već bile jasnije. Nastavili su da se kreću ka bazi Oksisa, u koju su ušli, a onda na maestralan način "ubili" svu petoricu protivnika, da bi neometano srušile i neksus.

Najkorisniji igrač ovog meča bio je "Ekstazi" iz pobedniče ekipe, dok je dobru partiju imao i "Dejan1", jedan od rezervi u timu Crvene zvezde.

Podsetimo, kapiten Crvene zvezde, Tejstles, govorio je za Telegraf o Lolu i Esportu, a takođe je otkrio i koliko dnevno trenira jedan Lol igrač.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    20. jun 2022 | 23:11

    Hajde nama starijima koji ne volimo kompove da objasnite sta je lol. Osim sto je gubljenje vida i krivljenje kicme. Je l' to bas neki opasni sport? Je l' bi mogao Covic to da igra, na primer?

  • Eueueue

    20. jun 2022 | 23:07

    Boze me sacuvaj

  • Beograd Srbija

    21. jun 2022 | 08:22

    SVAKA čast Zvezdo zgazi ih sve 🔴⚪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA