≫ 

Dramatični prizori iz Budimpešte: Amerikanka se onesvestila tokom nastupa, potonula na dno bazena

Anitu je munjevitom reakcijom najgoreg scenarija spasila njena trenerica

  • 0
Anita Alvarez Foto: Tanjug/AP

Američka reprezentativka u sinhronom plivanju Anita Alvarez uznemirila je sve prisutne na bazenu u Budimpešti, gde se održava Svetsko prvenstvo u vodenim sportovima, pošto se usred svog solo nastupa onesvestila i krenula da tone.

Srećom, munjevito je reagovala njena trenerica, Špankinja Andrea Fuentes, uskočila u bazen, zaronila i maltene sa dna kupališta izvukla onesvešćenu takmičarku.

Brzo su upomoć priskočili i ostali iz njenog tima, odveli je na sigurno naočlgled zabrinute publike koja je sa zebnjom pratila dramu koja im se odvijala pred očima.

Prizor plivačice koju u besvesnom stanju preuzima ambulantna ekipa, koja ni tada nije otvarala oči, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Panika je već počela da obuzima sve prisutne, ali je, na svu sreću, Anita došla do vazduha, osvestila se, o čemu su uskoro obavešteni navijači na bazenu. Amerikanka je ipak morala da se zadrži u bolanici raadi dodatnih pregleda i ispitivanja.

Video: Stravična scena: Sudija kolabirao na meču, igrač ga spasio brzom reakcijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA