≫ 

Evo gde i kada možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Kanada u Ligi nacija u odbojci

Prenos na samo jednoj televiziji

  • 1
Odbojka, Francuska - Srbija, Nikola Meljanac Printskrin: Youtube/Volleyball World

Odbojkaši Srbije nastavljaju sa više nego ubitačnim ritmom. Posle dva meča u Sofiji koja u kojima su poraženi od reprezentacija Brazila i Sjedinjenih Američkih Država, danas će pokušati da stignu i do prve pobede na mini-turniru u Bugarskoj, a treće ukupno i da tako zadrže nadu za odlazak među osam najboljih.

Biće to dobra prilika za revanš Kanađanima za poraz u prošlogodišnjem izdanju Lige nacija koji je došao posle pet setova. Zanimljivo je da u pet mečeva sa ovom selekcijom od osamostaljenja imamo skor 3-2.

Utakmica će se igrati u neobičnom terminu od 12.30 časova, što svakako neće baš prijati našim momcima koji su jučerašnji meč završili oko 17.30 časova. Kanađani su imali nešto više vremena za odmor, pošto su meč sa Poljacima završili oko četiri sata ranije.

Prenos utakmice iz Sofije je obezbeđen na kanalima Sport Kluba 1 od 12.25 časova uz studio koji će početi oko 45 minuta pred početak meča.

Video: Imamo novu zver u reprezentaciji: Ko je mišićavi srpski Tarzan koji je oduševio svet odbojke?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. septembar 2022 | 13:48

    Pa gde je RTS ? Za šta se meni naplaćuje pretplata ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA