Partizan rutinski slavio protiv Oksisa: Crno-beli pregazili Grke bez muke

Ubedljiva partija viđena od strane ekipe iz Beograda

  • 3
Lol Partizan, Esport Partizan

Printskrin: Youtube / Fortuna Esports

Nije samo Zvezda imala dobro veče u EBL ligi, isto, čak i bolje imali su lol igrači Partizana. Crno-beli su rutinski slavili protiv Oksisa, poslednjeplasirane ekipe lige, za samo 29 minuta i uz veoma ubedljivu partiju.

Oksis nije uspeo da pruži partiju kao protiv Zvezde, kada su namučili crveno-bele, Partizan je od samog starta pokazao zašto je favorit i strpljivo je čekao priliku za napad i slavlje u duelu.

Na samom startu je Oksis pokušao da zapreti, bilo je momenata gde se učinilo da je Partizan malo uzdrman, ali je to jako brzo rasklonjeno. "Šeru" je bio najraspoloženiji u Oksisu, malo je mučio igrače na top lejnu, što je bilo kratkog veka.

Koliko je ovo bila "slabašna" igra Partizana govori i skor od 16:7 u kilovima, što i nije baš karakteristično, ali je Partizan odigrao tek onoliko koliko mu treba. Najlepši momenat meča se desio na samom kraju, kada je Mihai sa "kvadra kilom" (eliminisao četvoricu igrača) osigurao svom timu pobedu i uzimanje protivničkog Neksusa.

Upravo je Mihai i bio MVP ovog duela sa šest kilova od 16 koliko je imala njegova ekipa, a kao što je gorenavedeno, Šeru je bio jedini raspoložen u timu Oksisa.

Partizanu je ovo četvrta pobeda u prvenstvu, dok imaju i dva poraza, dok je Oksis zabeležio svoj šesti poraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA