Zvezda i Partizan sigurni u EBL-u, crveno-beli naneli prvi poraz Dijamantu i preuzeli prvo mesto na tabeli

Odlična igra crveno-belih viđena je protekle večeri, a ništa lošiji nije bio ni Partizan

  • 1
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Protekle večeri je odigrano osmo kolo EBL lige u Lolu, gde je Zvezda uspela da nanese prvi poraz Dijamantu, čime su im prekinuli niz od sedam uzastopnih pobeda. Pored Zvezde, dobar je bio i Partizan koji je slavio protiv druge slovenačke ekipe Sajber Vulvsa poprilično ubedljivo.

Sve oči tokom večeri su bile uprte upravo u duel Zvezde i Dijamanta, pošto se radi o dve trenutno najbolje ekipe u ligi. Zvezda sa skorom od šest pobeda i jednim porazom, koji je upravo došao od Dijamanta, dok Dijamant nije znao za izgubljeni meč.

Međutim, to se i promenilo. Sam derbi je doneo velike taktičke igrice na samom startu meča, bot lejn je bio glavni poligon, gde su se desila i prva tri od četiri kila na meču. U crveno-belom dresu se razigrao "Ekstazi" koji je načinio prva četiri kila za Crvenu zvezdu.

Već oko 20. minuta meča je došlo do malo većih borbi, koje su pripale Zvezdi, što je donelo i prevagu. Zvezda je u 28. minutu uspela da napravi jedan "ejs", koji im je doneo i zmaja kasnije, dok je već u narednoj borbi Zvezda uspela da napravi četiri kila, jedan igrač Dijamanta se spasio, ali su crveno-beli uspeli da se ušetaju u bazu i unište protivnički "neksus" te tako dođu do pobede.

Titula najkorisnijeg igrača ovog meča pripala je upravo Ekstaziju, koji je imao veoma dobru partiju.

Velika pobeda u režiji Zvezde, koja će umnogome značiti pred nastavak ove lige, pogotovo jer se uskoro očekuje i novi "večiti derbi".

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA