Odbojkaši zaboravili šta znači osvojen set: Debakl Srbije od Irana znači da definitivno ne idemo na Fajnal ejt

Izabranici Igora Kolakovića su šansu imali u prvom setu

  • 4
Odbojkaši Srbije Foto: Grzesiek Jedrzejewski / 058 / Zuma Press / Profimedia

Srbija je morala da slavi u duelima protiv Irana i Kine kako bi joj preostale teoretske šanse da se domogne mesta na Fajnal ejtu, a od tih nadanja se "odustalo" već danas. Iranci su pokazali nadmoć i bez mnogo problema su slavili protiv izabranika Igora Kolakovića - 3:0 (35:33, 25:21, 25:12).

Ono što je naročito zabrinjavajuće je činjenica da Srbija nije osvojila ni set u poslednja tri meča, pošto je pre Irana pobede od po 3:0 slavila i Italija, te Slovenija.

Danas je bilo šanse da se prekine ovaj sumorni niz i to već na startu meča, ali je Srbija u ludom prvom setu u kojem je odigrano čak 68 poena, na kraju ipak poklekla. Imali su Orlovi doduše samo dve meč lopte, pošto su Iranci bili ti koji su diktirali tempo.

To kao da je obeshrabrilo srpske odbojkaše, koji su u drugom setu dali Irancima odmah da se odlepe na veću razliku, a potpuni raspad sistema viđen je u trećem setu u kojem je Srbija osvojila samo 12 poena.

Poslednji meč Lige nacija za ovu sezonu, Srbija igra sutra od 14.00 časova protiv Kine.

Video: Najvrelija odbojkašica sveta: Od prodaje golišavih fotki zaradi 50 puta više nego od sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA