≫ 

Partizan "kopira" ideju od Francuza i priređuje spektakl: Prepuna dvorana dočekuje Milicu, Patkicu i ekipu?

Oni bi mogli da izbegnu i Zvezdu sve do eventualnog finalnog susreta

  • 0
Lol, Esport Partizan, EBL Printskrin: Twitter / KarimeCorp

Ekipa Partizana je debitant na domaćoj Esport sceni i u takmičenju "EBL", koje se održava u popularnoj igrici League of Legends (LoL). Crno-beli su oformili poprilično moćan sastav, a sada su se odlučili i na jedno veliko iznenađenje, pošto će omogućiti svim navijačima da dođu u arenu i podrže ih pred odlučujuće bitke.

Naime, ostalo je još jedno kolo do kraja regularnog dela EBL sezone, gde će Partizan imati priliku da pomogne Zvezdi da se domogne prvog mesta, te ih tako izbegne do eventualnog finalnog susreta koje će se odigrati preko LAN-a (igranje uživo) uz prisustvo publike.

Zbog toga, čelnici kluba doneli su odluku da organizuju događaj na kome će Grobari moći uživo da pruže podršku svojim pulenima, jer crno-beli imaju nameru da primenom modela koji praktikuju najveći svetski klubovi dodatno doprinesu razvoju i interesovanju za Esport u našoj zemlji.

Na ovako nešto su došli kada su videli snimak francuske organizacije, Karmine Corp, koja predstavlja oličenje fantastičnog Esport događaja koji najvernijim navijačima daje priliku da pišu istoriju kluba zajedno sa igračima. Ovom događaju je uživo prisustvovalo 15.000 navijača, a dvorana je bila rasprodata čak mesec dana unapred.

Zvanično profil Esport Partizana je putem Tvitera zagolicao maštu ljubiteljima Lol-a, ali i ljubiteljima Partizana, pa su samo ostavili kratku poruku - "Ovo nam je dalo ideju...".

Podsetimo, poslednje kolo EBL-a je na programu u četvrtak, 21. jula, a Partizan će igrati protiv Dijamanta.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA