≫ 

Partizan pobedio za Crvenu zvezdu! Crveno-beli završili kao prvi na tabeli, Srbi će ići na EU Masters

Neverovatno veče viđeno je u svetu esporta

  • 0
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Esport ekipa Partizana uspela je da uradi ono što se od nje i očekivalo, savladala je Dijamant, te je tako učinila Zvezdi uslugu koju su ovi iskoristili i popeli se na prvo mesto EBL lige. To znači da će crveno-beli igrati na EU Mastersu u idućoj sezoni.

Veoma "ludo" veče je viđeno u svetu Lol-a (League of legendsa), gde je poslednje kolo odlučivalo o prvoj poziciji i ekipi koja će se domoći prestižnog učešća na mnogo većem turniru od samog EBL-a. Dijamant je imao sve u svojim rukama, ali je slovenačka ekipa uspela da ispusti prvo mesto i prepusti ga Zvezdi.

Za to je zaslužna ekipa Partizana, najvećeg Zvezdinog rivala, koja je došla do veoma lepe pobede. Dijamant i Partizan su ušli u veoma taktički potkovan meč, do najsitnijih detalja se videla priprema na obe strane. U nekoliko navrata je Dijamant bio konkurentiji, imali su priliku i da završe gejm, no Partizan je uspeo da se odbrani i krene u protivnapad, koji je u 44. minutu krunisan pobedom.

 

S druge strane, Zvezda je rutinski i veoma ubedljivo slavila protiv Split Rajdersa, te je tako preuzela prvo mesto, koje im je donelo pogodnost učešća na EU Mastersu, kako je gore i navedeno. Zvezda je od samog početka pokazala da je dosta bolji rival, ređali su "kil" za "kilom", pa su tako ubedljivo i slavili na samom kraju, ne priredivši nijednu grešku tokom čitavog meča.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA