≫ 

Zvezda je prvi finalista EBL lige: Dijamant se "skršio" pod gnevom Hanta i Ekstazija!

LoL igrači beogradske ekipe su izdominirali u ovom meču

  • 0
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Posle velike borbe i nešto više od tri sata, dobili smo prvog finalistu EBL lige u Lolu, pošto su esport igrači Crvene zvezde sa 3:1 slavili protiv Dijamanta i tako sebi kupili kartu za LAN finale u Beogradu!

Uh... Ovakvi mečevi su razlog zašto će esport svoju ekspanziju u Srbiji doživeti u nadolazećem periodu. Zvezda je razlog tome, jer će publika u Beogradu imati priliku da ekipu koju čine Hant, Ekstazi, Dejan1, Skude i kapiten Tejstles moći da gleda u MTS areni.

Dosta 'podbadanja' na društvenim mrežama je načinilo ovaj meč još spektakularnijim, ekipa iz Slovenije se žalila na plasman, dok je Zvezda mirno čekala svoj meč i mirno pobedila.

Polufinale se igra po sistemu 'Best of 5',iliti do tri dobijena meča.

Prvi meč između ove dve ekipe je bio i najzanimljiviji, novi 'bekdor' i 'ukradena' pobeda Zvezde su pokazali zašto su crveno beli veliki favorit.

Sve do poslednjih trenutaka je bilo izjednačeno, da bi Zvezda finiširala meč u svoju korist

U drugom meču je Dijamant izdominirao, ni pedalj šanse nije dao Zvezdi i rutinski je došao do izjednačenja, a onda...

Kao da je čitava situacija iznervirala Hanta iz Zvezde, Danac je u trećem gejmu bio prava enigma za čitavu ekipu Dijamanta. Jednostavno je bio nezaustavljiv i praktično je kao glavni protagonista doneo Zvezdi pobedu.

Treći gejm, kako se i očekivalo, doneo je dosta anksioznosti Dijamantu, praktično su im se ruke tresle, dok je Zvezda bila mirna. Crveno beli su gejm otvorili sa 10:0 u kilovima, da bi oslobođenom igrom dominirali i osvajali deo po deo mape za pobedu od 3:1

Zvezda je tako bukirala kartu za finale, ali i za grupnu fazu EU mastersa, dok će Dijamant imati još jednu priliku za finale. Slovenačka ekipa čeka pobednika drugog polufinala između Partizana i Valijansa da bi se videlo ko će na megdan Zvezdi u velikom LAN finalu koje se igra pred publikom.

Video: Najjači bodibilder na svetu gost Telegrafa: Leri Vils pomera granice u powerliftingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA