Velja i Partizan zovu navijače: "Dođite i osvojite dres sa potpisima igrača"

LoL igračima Partizana je ostalo još samo dva koraka do glavnog cilja

  • 2
ESport Partizan Foto: Esport Partizan

Kada su stupili na Esport scenu u Srbiji, odmah su svima dali doznanja da ciljaju najviši plasman. Sada, 14 gejmova kasnije, Partizan ima priliku da dođe na korak od velikog LAN finala EBL lige, koje se održava u MTS Dvorani.

Partizan je za ovaj 'korak' i meč sa Valijansom (četvrtak, 28. Jul, 18.00) odlučio da časti i svoje navijače. Naime, iz Esport ekipe crno-belih su prvobitno zakazali okupljanje podrške, gde će navijači moći uživo da vide Patkicu, Milicu, Mihaija, Endžavea i Velju, ali to nije sve.

Crno-beli su priredili i još jedno iznenađenje, jer svako ko kupi kartu za događaj ući će u nagradnu igru za osvajanje dresa sa potpisima igrača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Partizan Esports (@partizanesports)

Povodom samog meča se oglasio i Velja, džangler Partizana, koji je istakao da bi njemu i ekipi i te kako značila podrška.

Podsetimo, Partizan bi eventualnim trijumfom protiv Valijansa u meču koji se igra do tri pobede došao na korak od velikog finala, jer bi u meču sa Dijamantom odlučivali o drugom finalisti i ekipi koja će izaći na megdan Crvenoj zvezdi u velikom finalu.

Već su odigrana dva večita derbija, koje je srpska javnost mogla da isprati prvi put, a skor do sada je 1:1.

Video: Lazetić pojasnio komentar posle remija sa Partizanom: Možda to tako ne treba da se radi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA