Zvezda saznala svog rivala u finalu EBL lige: Valijans ubedljiv protiv Dijamanta, gledaćemo reprizu iz marta!

Iako su mnogi priželjkivali da vide večiti derbi u finalu, Valijans je odlučio da se umeša

  • 0
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Ekipa Crvene zvezde u Lolu je konačno i otkrila protivnika u LAN finalu koje će se igrati 13. avgusta u MTS dvorani. Njihov protivnik će biti ekipa Valijansa koja je i lakše nego očekvano slavila protiv Dijamanta sa 3:1 u "baražnom" meču.

Mnogi su očekivali da se u finalu pronađu ponovo ekipe Zvezde i Dijamanta, pošto su one i regularni deo završile na prva dva mesta, ali ipak je Valijans odlučio da pomeša konce ovih timova. Valijans je u plej-of ušao sa 4. mesta i malo ko im je davao šanse da mogu da urade bilo šta i protiv Partizana, ali...

Valijans je prvobitno slavio protiv Partizana sa 3:0, iako su crno-beli igrali pred svojom publikom, ali ni to im nije pomoglo. Istu formu je ova ekipa nastavila i protiv Dijamanta, iako je u prvom meču poražena, kasnije je vezala seriju od tri pobede i tako prošla u finale sa Crvenom zvezdom.

Finale je na programu 13. avgusta u MTS dvorani, a publika će moći i uživo da isprati ovaj meč, što će biti po prvi put od 2019. godine.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA