≫ 

Skandal trese Bosnu i Hercegovinu: Odbojkašice umesto hotelskih soba morale da spavaju u podrumu

O pravoj sramoti su javnost informisale upravo reprezentativke

  • 3
Milana Božić i Edina Begić Foto: Instagram / Printscreen

Velika bruka i sramota potresa Bosnu i Hercegovinu. Reprezentativke ove zemlje u ženskoj odbojci, Milana Božić i Edina Begić podelile su putem društvenih mreža skandaloznu sliku na kojoj su objasnile da su umesto hotelskih soba na svom putovanju morale da spavaju, ni manje ni više, nego u - podrumu! 

Izabranice Stevana Ljubičića su u okviru priprema za Evropsko prvenstvo naišle na neočekivani problem. Posle Ilijaša, gde je sve proteklo u koliko-toliko dobrom redu, a potom i u Pljevljima, gde su odigrale trening meč sa Crnogorkama, u Sarajevu ih je dočekao pravi šok.

Naime, umesto u hotelskim sobama, odbojkašice su morale da spavaju u pomenutom podrumu, a ni tokom samog putovanja nisu imale više sreće, pošto su sate sna morale da potraže u autobusu.

- Putovanje, koje je krenulo od Ilijaša iz Makedonije, preko Crne Gore i Rumunije, bilo je planirano da se završi u Sarajevu. Mi dolazimo u hotel, gde zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu. Bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovakvim uslovima. Čast je i zadovoljstvo predstavljati BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - ironično je napisala Milana Božić.

Milana Božić i Edina Begić Foto: Instagram / Printscreen

Njen post je potom podelila saigračica Edina Begić uz natpis "bruka i sramota", što zaista i jeste najbolji opis za pomenutu situaciju.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi sa Norveškom, Grčkom i Švajcarskom, sa kojima će se boriti za odlazak na kontinentalni šampionat. Odbojkaški savez ove zemlje već je objavio katastrofalno finansijsko stanje i tražio pomoć od države, pošto neće moći da se takmiči ako ne obezbedi bar 300.000 konvertibilnih maraka (oko 18.000.000 dinara).

Video: Kakav meč: Bjela igra odbojku sa ekipom iz Montevidea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    16. avgust 2022 | 12:53

    А шта сте очекивали да добијете у граду који скрива божичне јелке када долази у посјету предсједник Пакистана. Најважније је имати за практиковање вјере и џамије.... и свака сугестија се окарактерише "вријеђањем вјерских осјећања" ... ?! И шта ће мо сад ?!?!?! Спавати дјевојке у ппдрумима?!?!?!

  • 1389

    16. avgust 2022 | 13:58

    Milana Božić - pa ti i nisi za Bosnu, tvoja država je Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA