≫ 

Ništa od zlata za juniore u vaterpolu: Mađari rastužili mlade Delfine u sred Beograda

Šteta, šteta, šteta...

  • 1
Vaterpolo reprezentacija Srbije, Mađarska Foto: MN Press

Selekcija vaterpolo reprezentacije Srbije do 18 godina, nije uspela da se domogne zlata na Svetskom prvenstvu za igrače njihove dobi, pošto je u finalnom meču u Beogradu bolja od njih bila selekcija Mađarske posle boljeg izvođenja peteraca - 16:15 (4:2, 1:2, 3:2, 3:5, 5:4).

Mađari su mnogo započeli ovaj meč i već na samom startu su došli do prednosti od 4:2, koju su stekli boljom igrom u prvoj deonici meča. Počela je i druga deonica, a Mađarska je uvećala svoju prednost i došla do 5:2, kada se tek malo trgla Srbija.

Naši momci su uspeli da se vrate u meč i izjednače na 6:6, ali je to bilo kratkog zamaha, s obzirom na to da je Mađarska imala prednost od 8:6 pred poslednju deonicu.

Kasnije je u poslednjoj deonici usledila prava drama, kada je Srbija imala dve prilike u poslednjim sekundama da dođe do pobede, međutim, jednom se isprečila prečka, a drugi put nepreciznost našeg vaterpoliste. Došlo se i do peteraca, gde je najveći tragičar bio mladi Stanić koji nije uspeo da zarese mrežu.

Video: Jakšić o oproštaju šestorice veličanstvenih: Vrhunski igrači i ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA