≫ 

"A sad adio": Vaterpolo velikani se nikad emotivnije oprostili od Srbije, grmeo i Novak Đoković

Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović imali su svoj poslednji "ples u bazenu" pred srpskom publikom

  • 14

Video: Đoković zagrmeo jako sa vaterpolistima: A sad, adio i ko zna gde, i ko zna kad

Šest velikana srpskog vaterpola oprostila su se od reprezentativnog dresa u veličanstvenom ambijentu na bazenu Milan Gale Muškatirović, pa su tako Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović imali svoj poslednji "ples u bazenu" pred srpskom publikom.

Tokom meča između Srbije i Italije, gde je rezultat bio u drugom planu zbog oproštaja velikana, kojem je prisustvovao i Novak Đoković, koji ih je podržavao sa tribina, u poslednjoj deonici su u bazen uskočila šestorica veličanstvenih. Poslednji put sa kapicom Srbije na glavi.

Kada su ušli u igru, Filipović je postigao gol za 9:8, potom su Italijani izjednačili i sudije su četiri minuta pre isteka vremena "odsvirale kraj".

Video: Poslednji ples zlatnih vaterpolista, i Nole im se poklonio

Publika je bila na nogama, biloje mnogo emocija kod svih, na nebu je zasijao vatromet, a kada su izašli iz bazena, usledila je i njihova oproštajna himna, pa ih je srpska publika otpratila u penziju uz "A sad adio".

Pevali su i vaterpolisti, kod kojih je mogao da se vidi ponos u pogledu, dok su sa tribina svi pevali uglas, uključujući i Novaka Đokovića.

Pogledajte i kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Oproštaj vaterpolista (Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović) Ilustracija: Telegraf/MN Press/Profimedia/Tanjug/AP

Podršku spektakularnom oproštaju šestorice veličanstvenih vaterpolista od reprezentacije pružila je i UNIQA osiguranje, dugogodišnji sponzor našeg vaterpolo saveza i zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koko

    20. avgust 2022 | 22:45

    Bravo legende. Bravo za sport kao i uvek.

  • Djole

    20. avgust 2022 | 23:07

    Hvala Vam momci za sva vremena!!! Ikone Srpskog sporta. Hvala ZAUVEK

  • Iggi s

    20. avgust 2022 | 22:44

    Hvala vam 🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🇷🇸🏆🏆🏆🏆🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸za sve , Srbija Srbija Srbija! Ja se iskreno nadam da ćemo ponovo imati takvu ekipu koja će sve da osvaja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA