≫ 

Beograd domaćin Evropskog prvenstva za juniore: Najbolji timovi dobili medalje, slede individualni okršaji

Sjajna atmosfera i sportska borba "odiše" u Atletskoj dvorani u Beogradu

  • 0
Badminton Srbija Foto: Badminton savez Srbije

Svečanom ceremonijom dodele priznanja najboljima, završen je timski deo Evropskog prenstva za juniore. Na njoj su medalje i pehare uručili generalni sekretar Evropske badimnton konfederacije, Brajan Agebark i predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, Radomir Jorović.

Pobedu je odnela Danska koja je odbranila titulu prvaka nakon uzbudljive i neizvesne borbe sa Francuzima, dok su treće mesto podelili Španija i Ukrajina. Takmičenje se održava u Beogradu i na svojoj je polovini, a učesnici i posetioci ističu visok nivo organizacije i gostoprimstvo naše zemlje i glavnog grada.

Ovo nije kraj, pošto od danas počinje individualni deo Evropskog prvenstva za juniore, gde su reprezentativci Srbije spremni da predstave našu zemlju u svih pet konkurencija.

Atmosfera u nacionalnom timu Srbije je odlična i treba očekivati odlične nastupe. Među favoritima kao drugi nosioci nalaze se Anđela Vitman i Viktor Perović u konkurenciji mešovitih parova.

Evropsko badminton prvenstvo juniora traje do 27. avgusta i održava se u Atletskoj dvorani u Beogradu. Ulaz je besplatan za sve posetioice.

Video: Dante Egzum o dolasku u Partizan i Beograd: Ćevapi su mi već omiljena hrana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA