Sve perjanice Srbije su tu: Kolaković saopštio koje odbojkaše vodi na SP

Plasman u osminu finala obezbediće prve dve selekcije iz svake od šest grupa, kao i najbolje četiri trećeplasirane reprezentacije

  • 0
Igor Kolaković, Odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je kojih će 14 igrača voditi na Svetsko prvenstvo u Poljskoj i Sloveniji.

Reprezentaciju čine - tehničari: Nikola Jovović, Vuk Todorović, korektori: Aleksandar Atanasijević, Dušan Petković, libera: Nikola Peković, Milan Katić, blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović, primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Nemanja Petrić, Pavle Perić.

Reprezentacija Srbije sutra u 11 časova putuje u Katovice letom preko Beča, a takmičiće se u A grupi protiv Ukrajine (27. avgust), Portorika (29. avgust) i Tunisa (31. avgust).

Plasman u osminu finala obezbediće prve dve selekcije iz svake od šest grupa, kao i najbolje četiri trećeplasirane reprezentacije.

Video: Odbojkaš smečom umalo onesvestio dečaka

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA