≫ 

Ukrajinke "zagrmele" protiv Srbije, iako su im odbojkaši gubili: Režiser nije mogao da skine oko sa tribina

Prelepe pripadnice lepšeg pola na meču Svetskog prvenstva u odbojci

  • 12
Ukrajinke Foto: Sport Klub - Printscreen

Odbojkaši Srbije uspeli su da na startu Svetskog prvenstva koje se održava u Poljskoj i Sloveniji savladaju Ukrajinu u dvorani "Globus" u Katovicama u tri seta - 3:0 (28:26, 25:21, 25:20). 

Ono što se moglo primetiti jeste da je u Katovicama bio prisutan ogroman broj navijača i navijačica iz Ukrajine, koji su ogrnuti zastavama svoje zemlje zdušno pokušavali da pomognu reprezentativcima da dođu do pozitivnog rezultata protiv Srbije.

Režiser iz Poljske je često "bacao" oko na tribine, gde su se mogle videti i brojne pripadnice lepšeg pola iz Ukrajine, koje su sa osmehom, bez obzira na loš rezultat po svoju reprezentaciju pratile meč.

Neke su čak odlučile i da zaigraju pred kamerama, a naročito interesantna je bila dama koja je imala cveće u bojama ukrajinske zastave na glavi.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u galeriji koja se nalazi u samoj vesti.

Video: Nije Kardašijan, ali ova Kim lomi kako izgleda: Ovo je američka odbojkašica koja je pretučena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    27. avgust 2022 | 23:03

    Pun bec takvih patriota iz ukrajine,auta bole,sire se na sve strane a koriste svake pogodnosti ovde dok mi to placamo porezom,,SLAVA RUSIJI zgazite naciste pa nek placam 1 l ulja 4eura...ne zalim

  • 534

    27. avgust 2022 | 23:02

    Ako su im ovo najlepše, kukala im majka.

  • Lazar

    27. avgust 2022 | 23:08

    Pripremljena propaganda. Takvih situacija na stotine, ali se ne daje ovoliki značaj, niti ovaj smisao. Počelo je da smara, ovo veštačko nametanje nekih situacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA