Oglasio se OK Partizan povodom dešavanja u JSD: "Podržali smo kandidaturu Ostoje Mijailovića"

Odbojkaški klub ostaje uz predsednika KK Partizan

  • 3
OK Partizan Foto: MN Press

Ponedeljak 12. septembar bio je dan kada je trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo JSD Partizan, a to se nije dogodilo, makar ne onako kako je trebalo da se dogodi.

Skupština je trebalo da bude održana na Stadionu Partizana, ali se nije održala tamo, već u prostorijama Teniskog kluba Partizan, gde je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, zajedno sa delegatima koji podržavaju njega održao glasanje, i pobedio.

Mijailović je dobio 52 glasa, od ukupno 93 i tako postao predsednik JSD Partizan.

Ipak, njegovu pobedu osporio je aktuelni predsednik Milorad Vučelić, te ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati.

Saopštenje povodom celokupnog dešavanja objavio je OK Partizan.

- Ovom prilikom želimo da informišemo sportsku javnost da je OK Partizan podržao kandidaturu gosp. Ostoje Mijailovica za predsednika. Žao nam je sto je vanredna skupstina Sportskog društva Partizan odrzana na ovakav način, jer to ne priliči pravim Partizanovcima i sportskim radnicima i učinićemo sve da se ove nesuglasice sto pre reše. Sportsko društvo Partizan treba da bude servis klubovima i da sa svojim infrastrukturnim i drugim potencijalima doprinese i omogući optimalno funkcionisanje svakom klubu iz crno-bele porodice.  Naš proslavljeni reprezentativac i počasni predsednik OK Partizan Željko Tanasković je imao ponude oba kandidata, za neku od sportskih funkcija, sto je velika čast za nas klub i potvrda da se u klubu dobro radi na čelu sa predsednikom Aleksandrom Stankovićem, koji je u novom upravnom odboru održane skupstine. Vizija novog predsednika Mijailovica i njegovog tima ljudi u potpunosti se poklapa sa vizijom OK Partizan, a to je da se reši strateška stvar, izgradnjom sportskog montažno demontažnog objekta, gde bi se održavao trenažni proces kako našeg, tako i drugih klubova. Verujem da ćemo zajednickim snagama prebroditi sve trenutne probleme, a sve u cilju sto boljih rezultata naših klubova - stoji u saopštenju OK Partizan.

Video: Sukob Vazure i Mijailovića pred Skupštinu JSD Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA