Partizan predstavio tim za Sigma Kup: Milica i dva bivša igrača Zvezde jure nagradu od 8.000 evra!

Esport sekcija crno-belih predstavila je ekipu koja će učestovati na predstojećem Lol Sigma Kupu.

  • 0
Esport Partizan, Lol, Milica, Nazgul Foto: Esport Partizan

Gotova je EBL sezona, gotov je i EU Masters (Liga šampiona u LOL-u), pa se sada prelazi na Sigma kup. Klubovi iz tri Riotove regionalne LoL lige odmeriće snage u "lokalnim" kvalifikacijama, posle čega će četiri najbolja tima dobiti priliku da se na velikoj LAN završnici u Atini bore za trofej.

Partizan je u svoju prvu, debitantsku, sezonu u EBL ligi ušao na velika vrata. Tačnije, želeo je da se to desi, doveli su Milicu, doveli su još nekoliko igrača ali su potom u plej-ofu poraženi od Valijansa sa veoma ubedljivih 3:0 i to pred publikom.

Pokušaće da se iskupe svojim navijačima, a zato su spremili tim za Sigma Kup, gde se nalaze i dva bivša igrača Crvene zvezde. Partizanov tim izgleda ovako.

Top lane: Aleksa „Nazgul“ Majstorović

Jungle: Antonio „de sidere“ Dostinov

Mid lane: Aljoša „Milica“ Kovandžić

ADC: Fran „Blank“ Mumelas

Support: Teodor „Speedobear“ Milošević

Obaveze u Nacionalnim kvalifikacijama za crno-bele počinju 18. i 19. oktobra, dok je već poznat i čitav raspored Sigma Kupa. Sve kreće od otvorenih kvalifikacija (amaterski timovi, EBL): 8. oktobar, potom se prelazi na Nacionalne kvalifikacije (EBL): 18-19. i 25-27. oktobra.

Odmah nakon toga sledi Gauntlet grupna faza od 1. do 3. novembra, potom Gauntlet eliminacije od 7. do 9. novembra, da bi veliko finale u Atini bilo na programu 19. i 20. novembra.

Pobednik Kupa će zaraditi 8.000 evra, drugoplasirani 3.500, trećeplasirani i četvrtoplasirani po 1.750, dok će ekipe koje dođu do eliminacione faze dobiti po 1.000 evra.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA