≫ 

Dočekajmo naše zlatne devojke, zaslužile su to: Evo za kada je ispred Gradske skupštine zakazana velika fešta!

Očekuje se veliki broj ljudi

  • 4
Odbojkašice Srbije Srbija - Brazil Printskrin: RTS

Odbojkašice Srbije ostvarile su veliki uspeh osvojivši zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, tako odbranivši titulu koju su uzele pre četiri godine kada su dobile Italijanke u finalu. Ovoga puta su "sravnile" Brazil u tri seta.

Toliko emocija, osmeha, suza radosnica je bilo na njihovom licu, a verujemo i na licu svih vas koji ste ovaj meč pratili.

Stoga je sada došlo vreme da mi njih nagradimo i dočekamo kako dolikuje, na starom dobrom mestu, ispred Gradske skupštine Grada Beograda.

Naše zlatne devojke sutra avionom stižu iz Holandije u toku dana i imaće taman toliko vremena da se osveste, pre nego što ih u nedelju od 20.00 časova svi sačekamo u centru našeg glavnog grada.

One su to zaslužile, tako da se nadamo će se navijači odazvati u što je moguće većem broju i pozdraviti ih sa zlatom oko vrata.

Video: Srpske odbojkašice odbranile titulu šampionki sveta: Pogledajte slavlje posle pobede u finalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza Kostić

    15. oktobar 2022 | 23:14

    Bravissssiiimoooo!

  • Bojan

    16. oktobar 2022 | 00:12

    Bravo devojke, eee ovu generaciju možemo da uporedimo sa onom muškom generacijom iz Sidneja. Ove devojke osvajaju medalju na olimpijadi 100%

  • С-17

    16. oktobar 2022 | 09:57

    Треба дочек,али у некој другачијој организацији. Ово досад било све једно-исто. Лоше организовано,а оно што је најгоре од скоро 2 милиона грађана на дочеку дође једва 2000. Туга.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA