MVP Svetskog prvenstva za Telegraf: "Nisam sigurna da je ovo ikome pošlo za rukom, zato je zlato još veće"

Tijana Bošković je posle dočeka na balkonu sumirala svoje utiske za naš portal

  • 0
Tijana Bošković Foto: Telegraf.rs

Odbojkašice Srbije osvojile su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Poljskoj i Holandiji i to bez izgubljene utakmice. Posle 12 trijumfa, koji je krunisan onim najvrednijim u finalu protiv Brazila u tri seta, zasluženo je usledio doček ispred Gradske skupštine u Beogradu.

Nije bilo ni najmanje sumnje da će Tijana Bošković poneti titulu najbolje odbojkašice turnira, a ona je u razgovoru za Telegraf opisala kakav je bio osećaj izaći pred nekoliko hiljada ljudi u centru Beograda.

- Hvala na čestitkama. Na balkonu sam se, kao i uvek, osećala prelepo. Svaki doček koji smo imali na balkonu je divan. Zahvalila bih se svim ljudima koji su došli ovde da nas dočekaju i da sa nama ovu radost podele.

I sama je prokomentarisala činjenicu da je Srbija pobedila apsolutno svakog rivala na tek završenom turniru, istakavši da je zbog toga ova zlatna medalja još veća.

- Nisam sigurna da je nekome pre nas to pošlo za rukom, tako da je samim tim ova medalja još veća. Nama je kada smo krenuli na Svetsko prvenstvo bilo u glavi da krenemo na zlato i da damo sve od sebe. I mislim, drago mi je što se tako završilo.

U finalu nije baš tako lako, iako je izgledalo tako.

- Nije, apsolutno ne, fenomenalno je što smo pobedili sa maksimalnih 3:0, ali igrali smo protiv sjajne reprezentacije Brazila koja do poslednje lopte ne odustaje. Morali smo da se pomučimo za svaki poen.

Upitana da li ćemo je videti na balkonu ponovo za četiri godine ili čak za dve posle Pariza, Tijana nas je preduhitrila i rekla da se nada da će se to desiti nakon sledećeg Evropskog prvenstva.

- Ja se nadam već sledeće godine. Nadam se da da. 

Video: Majko, pa što ne plačeš?! Neviđeni snimak Tijane Bošković sa mamom posle osvajanja zlatne medalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA