≫ 

Partizan krenuo putešestvije u Sigma Kupu, crno-beli uz Sajber Vuvlse dominantno do polufinala

Neka gori sve!

  • 0
Esport Partizan, Lol, Milica, Nazgul Foto: Esport Partizan

Esport ekipe Partizana i Sajber Vulvsa su na veoma dominantan način započeli ovogodišnje izdanje Sigma Kupa, pošto su u četvrtfinalnim mečevima bili bolji od Neksusa, odnosno Oksesisa identičnim rezultatom - 2:0.

Prvi mečevi, kvalifikacioni, igraju se po sistemu do dve pobede, iliti "best of fajv", dok se to očekuje i kasnije u LAN finalima.

Partizan je prvi otvorio ovaj turnir, zaigrao je protiv Neksusa i pokazao zašto važi za jednod favorita na čitavom turniru. Crno-beli su se malo mučili tokom prvog gejma, ali su na kraju na suvi kvalitet svog rostera uspeli da izvojevaju pobedu. Drugi meč je bio dosta i rasterećniji, igrali su onoliko koliko treba i zapisali su svoju prvu pobedu u ovom "zimskom ciklusu".

U drugom meču večeri, Sajber Vulvsi su bili znatno i dominantniji nego li Partizan. Slovenačka ekipa je kao i Partizan, imala malo peripetija tokom prvog gejma, ali u drugom su bili apsolutno dominantni, protivniku su dopustili tek jedan "kill" i to je sve što treba znati o tom meču.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA